Spotrepair

U kent het wel,even te snel indraaien met parkeren, sleutel krassen, bosjes met takken. Een kras of schaaf is zo gemaakt! Met spotrepair wordt slechts een klein deel van de auto gespoten. Dit scheelt tijd en kosten!

Stel u heeft een beschadiging op de hoek van een bumper of plaatdeel. In zulke gevallen is het vaak mogelijk om alleen dat hoekje opnieuw te spuiten in plaats van het hele onderdeel. Spotrepair is dus de benaming voor het plaatselijke bijspuiten van kleine lakschades. Spotrepair maakt het in veel gevallen mogelijk schade aan bumpers, schermen en portieren te herstellen buiten de dure spuitcabine. Dat scheelt veel geld op de reparatie en de auto is altijd dezelfde dag klaar.

Spotrepair is een alternatief voor traditioneel schadeherstel
‘Rijdbare’ schade, veelal passend binnen de kaders van een A4 kunnen door spotrepair worden hersteld. Bij traditioneel herstel is het gebruikelijk dat de hele bumper of het gehele portier wordt gespoten. Om een mooie overgang te krijgen wordt veelal ook het naast liggend deel mee gespoten. Bij een professioneel uitgevoerde spotrepair houden wij zoveel als mogelijk de originele lak in takt. Alle handelingen worden beperkt tot, op de deel waar de schade zich bevindt. Met een minimale aantasting van de originele fabriekslak.

De beschadiging wordt gerepareerd, geschuurd, gespoten en nagepoetst tot de beschadiging onzichtbaar geworden is en het herstelde onderdeel er weer als nieuw uitziet. Maak een afspraak of vraag een offerte aan en laat uw schade herstellen door middel van spotrepair. Wij repareren uw auto vertrouwd, vakkundig en snel!

Spotrepair kosten en prijzen
Wat zijn de kosten van spotrepair? Prijzen voor spotrepair zijn afhankelijk van het formaat van de schade.
Voor een vrijblijvende prijsopgave of offerte kunt u terecht bij onze werkplaats op de Wolvenkoog 11.

Of u kunt een mail of whatsapp bericht sturen met een foto's of filmpje van de schade.
Tel nummer: 0643753721

Offerte aanvragen
Graag met ons in contact komen?

Neem vrijblijvend contact met ons op